Είστε εδώ

Δραστηριότητες

Αγορά Δωροεπιταγής τροφίμων

Η Ηλιαχτίδα αυτήν την εβδομάδα αγοράσε δωροεπιταγή για αγορές από σουπερμάρκετ, την οποία δώρισε σε οικογένεια στην περιοχή της Ριζούπολης για να τη στηρίξει οικονομικά. Λόγω παραπληγίας της μητέρας το νοικοκυριό αντιμετωπίζει σοβαρές οικονομικές δυσκολίες και ήταν ανάγκη να βοηθήσουμε με οποιονδήποτε τρόπο.

ΔΩΡΕΑ ΑΝΑΠΗΡΙΚΟΥ ΑΜΑΞΙΔΙΟΥ

Ο Σύλλογός μας δώρισε ένα αναπηρικό αμαξίδιο απλού τύπου στον κύριο Στρατινάκη Εμμανουήλ, κύριο με κινητικές δυσκολίες και σπονδυλοαρθροπάθεια που διαμένει στη Λάρισα. Το καροτσάκι κατέφθασε σήμερα στον κύριο με το ΚΤΕΛ Λαρίσης.

Προσφορά απαραίτητων αγαθών σε οικογένειες

Αυτήν την εβδόμαδα, η Ηλιαχτίδα, με τα χρήματα που κατάφερε να συγκεντρώσει αλλά και με τη στήριξη του Σουπερμαρκετ "Σκλαβενίτης" προσέφερε σε δύο οικογένειες, που αντιμετωπίζουν έκτακτες οικονομικές δυσκολίες, τα απαραίτητα ψώνια του μήνα.

Προσφορά αντιεπιληπτικών φαρμάκων

Η Ηλιαχτίδα αυτή τη βδομάδα προσέφερε σε κυρία με εγκεφαλική παράλυση που εμφανίζει επιληπτικές κρίσεις τα απαραίτητα φάρμακα της, για να την ανακουφίσει και να την βοηθήσει οικονομικά.

Δωρεά στρώματος

Ευχαριστούμε πολύ την Media Strom για την δωρεά του μονού στρώματος συγκεκριμένων διαστάσεων προς την Ηλιαχτίδα. Το στρώμα προσφέρθηκε σε κυρία με σπαστική δεξιά ημιπληγία προκειμένου να αντικαταστήσει το φθαρμένο παλιό και να καλύψει βασική της ανάγκη.

Οικονομική βοήθεια για ηλεκτρολογική βλάβη

Η Ηλιαχτίδα την περασμένη εβδομάδα συγκέντρωσε ένα ποσό ικανό για να καλύψει την διάγνωση και την επιδιόρθωση ηλεκτρολογικής βλάβης. Η οικονομική βοήθεια προσφέρθηκε σε κυρία με εγκεφαλική παράλυση που διαμένει στα Πατήσια και δεν έχει άλλο εισόδημα πέραν της σύνταξης αναπηρίας.

Ευχαριστούμε την Εταιρεία Κρι Κρι

Ευχαριστούμε πολύ την εταιρεία ΚΡΙ ΚΡΙ για την παροχή βοήθειας κατά την ιδιαίτερη περίοδο που διανύουμε. Με τη δωρεά γιαουρτιών της εταιρείας βοηθήσαμε τις οικογένειες στις οποίες παρέχουμε σίτιση. ενώ ενισχύσαμε και το Κέντρο Ειδικών Ατόμων "ΧΑΡΑ", στο οποίο προσφέρουμε σίτιση, φαρμακευτική περίθαλψη και εξοπλισμό.

Οικονομική ενίσχυση οικογένειας

Την περασμένη εβδομάδα η Ηλιαχτίδα συγκέντρωσε το σεβαστό ποσό των διακοσίων ευρώ, το οποίο προσέφερε σε οικογένεια από την Καλαμάτα για να ανταπεξέλθουν στα έξοδα νοσηλείας και αποκατάστασης. Η μητέρα της οικογένειας λόγω ατυχήματος πτώσης τραυματίστηκε σοβαρά και αντιμετωπίζει κίνδυνο αναπηρίας.

Δωρεά τροφίμων και ειδών υγιεινής

Η Ηλιαχτίδα συγκέντρωσε και δώρισε στην Κυρία Βαλεντίνα, κάτοικο Εξαρχείων, μία σεβαστή ποσότητα ειδών ατομικής υγιεινής, καθώς και τρόφιμα. Η κυρία Βαλεντίνα πάσχει από ημιπληγία, συντηρητικής αντιμετώπισης και είναι κλινήρης.

Δωρεά εξετάσεων αίματος και υπερήχου

Ευχαριστούμε πολύ την "ΑΙΜΟΔΙΑΓΝΩΣΗ MED"  στη Νέα Κηφισιά που προσέφερε δωρεάν εξετάσεις αίματος και υπέρηχο άνω και κάτω κοιλίας στην μικρή Ελένη. Το κορίτσι είναι μαθήτρια του Ενιαίου Ειδικού Επαγγελματικού Εργαστηρίου Πειραιά "Άνοιξη". Υπάρχει δυνατότητα για νέα ραντεβού και με άλλα παιδιά. Εάν κάποιο ενδιαφέρεται παρακαλούμε πολύ να επικοινωνήσετε μαζί μας στο τηλ: 2168001932 ή στο email: hliaxtida.org@gmail.com

Συνεισφορά σε οικογένεια με καρκινοπαθή μητέρα

Η Ηλιαχτίδα την περασμένη εβδομάδα συγκέντρωσε μία σημαντική ποσότητα φαρμάκων, τροφίμων, ρούχων και παιδικών υποδημάτων για οικογένεια με καρκινοπαθή μητέρα και δύο παιδάκια, ένα αγόρι 5 ετών και ένα κορίτσι 3 ετών. Τους ευχόμαστε μέσα από την καρδιά μας καλή δύναμη και πίστη.

Δωρεά αναπηρικού αμαξιδίου από το Συνεργατικό Καφενείο Θησείου

Ένα μεγάλο μπράβο στο Συνεργατικό Καφενείο Θησείου για την απόφασή τους να δωρίσουν ένα αμαξίδιο σε έναν άνθρωπο που το έχει ανάγκη!

Κοπή βασιλόπιτας στο Ενιαίο Ειδικό Επαγγελματικό Γυμνάσιο Λύκειο Θησείου

 Με πολλές ευχές για καλή πρόοδο και μία γεμάτη νέα χρονιά πραγματοποιήσαμε αυτήν την εβδομάδα την κοπή της Βασιλόπιτας για το 2020 στο  Ενιαίο Ειδικό Επαγγελματικό Γυμνάσιο Λύκειο Θησείου. Κάθε τμήμα του σχολείου έκοψε την πίτα του παρουσία του Διευθυντή και των δασκάλων. Ευχαριστούμε πολύ την Εταιρεία Aria Fine Catering που μας ετοίμασε με αγάπη και μας προσέφερε τις νόστιμες βασιλόπιτες για να κάνουμε αυτήν την όμορφη γιορτή στο σχολείο! Τα παιδιά χαρήκαν με την έκπληξη, γιορτάσανε και ευχαριστήθηκαν τις πίτες! 

Προσφορά εορταστικού γεύματος

Αυτά τα Χριστούγεννα η Ηλιαχτίδα, με τη βοήθεια του σουπερμαρκετ "Σκλαβενίτης", προσέφερε σε οικογένεια με παραπληγική μητέρα δωροεπιταγή 80 ευρώ για το γεύμα των εορτών! Καλή χρονιά σε όλους και με περισσότερη αγάπη για τον συνάνθρωπό μας!

Η Ηλιαχτίδα στη Χριστουγεννιάτικη γιορτή του Ειδικού Σχολείου Αιγάλεω

Ευχαριστούμε πολύ το Ειδικό Σχολείο Αιγάλεω για την πρόσκλησή του στη χριστουγεννιάτικη γιορτή των παιδιών. Τα παιδιά μας παίξανε, μπήκανε σε μπουμπουλήθρες, ευχαριστήθηκαν τον χριστουγεννιάτικο μπουφέ και δεχτήκανε επίσκεψη- έκπληξη από τον Άγιο Βασίλη. Εμείς προσφέραμε κουλουράκια και μελομακάρονα, παίξαμε με τα παιδιά, βγάλαμε σέλφις και...βοηθήσαμε τον Άγιο Βασίλη να κουβαλήσει τα δώρα του στα καλά παιδιά! Και του χρόνου με πιο λαμπερά χαμόγελα και πολύ αγάπη από την Ηλιαχτίδα!

Σελίδες

Subscribe to RSS - Δραστηριότητες