Είστε εδώ

Υγεία

Είσοδος

CAPTCHA
Αυτή η ερώτηση υπάρχει για λόγους ασφαλείας
Image CAPTCHA
Enter the characters shown in the image.

Χορηγοί

 

 

 

 

 

 

 

 

    

  ​                   

            

 

    

 

      

MARINE MANAGMENT     

 MARINE MANAGMENT

     

  

    

                

   

   

                    

ΙΔΙΩΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΔΕΛΑΣΑΛ 

   

 

Supermarket ΣΚΛΑΒΕΝΙΤΗΣ

ΑΘΛΟΚΙΝΗΣΗ

Τηλέφωνο επικοινωνίας : 210 7516784

Fax : 210 7520966

athlokin@otenet.gr.

 

Υπηρεσίες Υγείας

 

ΤΗΛ: 210 3686600

  • BLUE PLANET SHIPPING

  • ΘΕΡΑΠΕΥΤΗΡΙΟ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΡΟΣΟΠΟΥΛΟΥ 24, 11257 ΑΘΗΝΑ

Τηλέφωνο: 2108224562

ΑΕΠΙ ΑΕ ΕΤΑΙΡΙΑ ΠΡΟΣ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΝ ΤΗΣ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΗΣ ΙΔΙΟΚΤΗΣΙΑΣ ΑΕ

ΣΑΜΟΥ-51,  ΜΑΡΟΥΣΙ 15125 

Τηλ:2111029000

http://www.ct.aegean.gr/pract_training/images/anakoinwseis_praktikis_2012/aepi_ae.pdf

 


ΚΕΝΤΡΟ ΦΥΣΙΚΟΘΕΡΑΠΕΙΑΣ-ΧΕΙΡΟΘΕΡΑΠΕΙΑΣ ΦΥΣΙΟ-ΥΓΕΙΑ 

http://www.physioygeia.gr/

https://bioiatriki.gr/

ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΜΙΚΡΟΒΙΟΛΟΓΙΚΩΝ ΕΞΕΤΑΣΕΩΝ

Ο Σύλλογός μας με την ευγενική χορηγία έγκριτου μικροβιολόγου στο Μαρούσι έχει τη δυνατότητα να παρέχει σε όσους έχουν ανάγκη δωρεάν μικροβιολογικές- αιματολογικές εξετάσεις.

ΚΙΝΗΣΗ ΑΓΑΠΗΣ ΑΠΟ ΤΟ ΘΕΡΑΠΕΥΤΗΡΙΟ ΑΘΗΝΩΝ

Το θεραπευτήριο Αθηνών προσφέρει μέσω της Ηλιαχτίδας τα εξής πακετα εξετάσεων¨

Ποιός είναι ο σωστός τρόπος να διατηρήσουμε την ψυχική μας υγεία;Χρήσιμες συμβουλές από την ψυχολόγο του συλλόγου μας Κανέλλα Δήμητρα!

Η ψυχική μας υγεία και η ψυχολογία μας είναι το ίδιο σημαντική όπως και η σωματικήυγεία. Όταν κάτι επηρεάζει τη σωματική υγεία του ανθρώπου δεν υπάρχει κάποιο μοντέλο ή κανόνας σχετικά με το πώς αντιδρά συναισθηματικά ιδίως όταν του συμβαίνει μια κάκωση νωτιαίου μυελού (ΚΝΜ) που έχει ως αποτέλεσμα να μένει παράλυτος (παραπληγία, τετραπληγία, κτλ). Κάποιοι καταφέρνουν γρήγορα να μαζέψουν τα κομμάτια τους και να συνεχίσουν τη ζωή τους, ενώ άλλοι δυσκολεύονται εξαιρετικά. Άλλοι αντιμετωπίζουν την κάκωση ως πρόκληση κι άλλοι ως συντριβή.

Τα συστατικά τους τις κάνουν ευεργετικές για τα μάτια μας

Προβλήματα με την όραση όπως ο καταρράκτης και ο εκφυλισμός της ωχράς κηλίδας λόγω ηλικίας επηρεάζουν καθημερινά εκατομμύρια ενήλικες, Η αλήθεια είναι ότι αυτού του είδους οι καταστάσεις μπορούν, πολύ εύκολα, να προληφθούν με την απαραίτητη λήψη βιταμινών και ιχνοστοιχείων μέσω της καθημερινής μας διατροφής. Αυτές είναι οι τροφές πλούσιες σε συστατικά που ωφελούν σημαντικά και τα μάτια μας.

Ασκήσεις για τη σκολίωση

Η σπονδυλική στήλη του ανθρώπινου σώματος απαρτίζεται από τρία βασικά κυρτώματα, απαραίτητα για την άρτια ισορροπία της στη λεκάνη, τη σωστή κατανομή δυνάμεων κατά μήκος της και την ελεύθερη κίνηση σε όλα τα επίπεδα. Η όποια παρέκκλιση από το φυσιολογικό οδηγεί σε παραμορφώσεις, όπως της αυξημένης θωρακικής κύφωσης, του ευθειασμού του αυχένα, της οσφυϊκής λόρδωσης και της σκολίωσης.

Προσοχή στη βαριά σχολική τσάντα

Λαμβάνοντας υπόψη την Έρευνα της Ελληνικής Παιδιατρικής Εταιρείας ενημερώνουμε τους γονείς σχετικά με τη βαριά σχολική σάκα των μαθητών και τις ενδεχόμενες αρνητικές επιπτώσεις και προβλήματα της σπονδυλικής στήλης-μέσης που μπορεί να προκύψουν.

Παιδιά και αθλητισμός

Η άθληση για τα παιδιά σήμερα είναι ουσιαστικά το παιχνίδι μιας εποχής όπου οι αλάνες έχουν εξαφανιστεί και δεν υπάρχει πια χρόνος, ευκαιρία ή και ασφάλεια για ελεύθερο παιχνίδι στις γειτονιές. Γι’ αυτό δεν πρέπει κανείς μας να ξεχνά ότι ο βασικός στόχος της άθλησης χρειάζεται να είναι πρωτίστως μια ευχάριστη δραστηριότητα και μια πολύτιμη εμπειρία για το παιδί.

Ψηλά τακούνια: πότε δημιουργούν πρόβλημα

Πότε μπορούν τα ψηλοτάκουνα παπούτσια να δημιουργήσουν πρόβλημα;

 

Αυχενικό σύνδρομο και πονοκέφαλος

Το αυχενικό σύνδρομο είναι από τις λεγόμενες παθήσεις του πολιτισμού. Ο άνθρωπος από νομάδας και τροφοσυλλέκτης μέσα στην εξελικτική διαδικασία και την επανάσταση της τεχνολογίας εγκλωβίστηκε πολλές ώρες σε ένα γραφείο και μπροστά σε μια οθόνη υπολογιστή. Αυτό είχε σαν αποτέλεσμα να εμφανιστούν μυοσκελετικά προβλήματα σε ηλικίες που πριν ήταν άγνωστες και ήταν αποτέλεσμα φθοράς αρθρώσεων και επιδημιολογικά ανήκαν στη μέση ηλικία.

Η ελονοσία υπάρχει ακόμα. Η πρόληψη είναι ο καλύτερος τρόπος αντιμετώπισης.

Η ελονοσία σκοτώνει περισσότερους από 1,2 εκατομμύρια ανθρώπους κάθε χρόνο στον κόσμο, πολύ περισσότερους από ό,τι θα πίστευε κανείς και ο αριθμός των νεκρών ανάμεσα στους ενήλικες είναι αυξημένος.

Σελίδες

Subscribe to RSS - Υγεία