Είστε εδώ

Ανακοινώσεις

Ευχαριστούμε πολύ το Νοσοκομείο Ξάνθης για την συλλογή καπακιών

Ευχαριστούμε για μία ακόμη φορά το Νοσοκομείο Ξάνθης, τους νοσηλευτές της χειρουργικής κλινικής, των επειγόντων και της μαιευτικής για την συμμετοχή τους στη δράση συλλογής πλαστικών πωμάτων.

Προσφορά παγωτού από την FRONERI HELLAS

Ευχαριστούμε πολύ την FRONERI  HELLAS για τη δωρεά 10 επαγγελματικών συσκευασιών παγωτού της εταιρείας.

Δωρεά απαραίτητων ειδών προσωπικής υγιεινής

Η Ηλιαχτίδα δώρισε σε κυρία παραπληγική, η οποία χειρουργήθηκε πρόσφατα, 10 κούτες με τα απαραίτητα είδη προσωπικής υγιεινής με την επιστροφή της στο σπίτι. 

Προσωρινή διακοπή της συλλογής πλαστικών πωμάτων

Σας ενημερώνουμε ότι δυστυχώς έχει σταματήσει προσωρινώς λόγω εκτάκτων συνθηκών η ανακύκλωση των πλαστικών πωμάτων από τις Εταιρείες Ανακύκλωσης.

Οι στόχοι μας γίνονται πραγματικότητα

Είμαστε στην ευχάριστη θέση να σας ανακοινώσουμε ότι μετά από συνολικές προσπάθειες μηνών και με τη βοήθεια του ΙΔΡΥΜΑΤΟΣ ΜΠΟΔΟΣΑΚΗ που εντάσσεται στο δίκτυο χορηγών μας φέτος τα σχολικά μας γεύματ

Ευχαριστούμε πολύ το 1ο Γυμνάσιο Αρσακείου- Παλαιού Ψυχικού

Θέλουμε να ευχαριστήσουμε θερμά το 1ο Γυμνάσιο Αρσακείου στο Παλαιό Ψυχικό για τη συμμετοχή του στη δράση συλλογής πλαστικών πωμάτων.

Ευχαριστούμε πολύ το ξενοδοχείο Grecian Castle στη Χίο

Ευχαριστούμε πολύ το ξενοδοχείο "Grecian Castle- Ελληνικό Κάστρο" (Λεωφόρος Ενώσεως 6, Χίος) για την ευαισθησία και το ενδιαφέρον που επέδειξαν για τις δραστηριότητες και το έργο μας και την πολύ ε

Ανώνυμη Δωρεά για τα σχολικά μας γεύματα

Ευχαριστούμε πολύ τον ανώνυμο δωρητή που επέλεξε να καταθέσει ένα ποσό καλύπτωντας με αυτό τα σχολικά γεύματα ενός μηνός για τα παιδιά μας!

Ευχαριστούμε πολύ το Νοσοκομείο Ξάνθης για την συλλογή καπακιών

Ευχαριστούμε πολύ το Νοσοκομείο Ξάνθης και ιδιαίτερα τους νοσηλευτές της χειρουργικής κλινικής, των επειγόντων και της μαιευτικής κλινικής για την ευαισθητοποίησή τους και την συλλογή σημαντικής πο

Τον Μάιο πάμε θέατρο!!

5 ΘΕΑΤΡΙΚΑ ΑΝΑΛΟΓΙΑ
της Νίκης Ράπτη
Θέατρο Μπιπ

Πέντε θεατρικά έργα της Νίκης Ράπτη ζωντανεύουν τις Παρασκευές του Μαΐου στη σκηνή του Θεάτρου Μπιπ, υπό μορφή θεατρικού αναλογίου.

ΚΟΠΗ ΒΑΣΙΛΟΠΙΤΑΣ 2019

Σήμερα η Ηλιαχτίδα κόβει τη βασιλόπιτά της. Σας περιμένουμε όλους 18:30 στην Ταβέρνα Ροζαλία στα Εξάρχεια! Ευχόμαστε το 2019 να είναι γεμάτο όμορφες δράσεις και αγάπη!

Ευχαριστούμε για τη συλλογή πλαστικών πωμάτων

Ευχαριστούμε πολύ τη Γενική Γραμματεία Βιομηχανίας, την εταιρεία Marvel και το κατάστημα Elekt Rous στην Πετρούπολη για τη συλλογή πλαστικών πωμάτων.

Προσφορά 10 πακέτων εργαστηριακού ελέγχου

Η Ηλιαχτίδα προσφέρει δωρεάν 10 πακέτα βασικού εργαστηριακού ελέγχου, που περιλαμβάνουν: Γενική Αίματος, Γενική Ούρων, Ταχύτητα Καθιζήσεως Ερυθρών, Σάκχαρο Ορού, Ουρία Ορού, Ουρικό οξύ, Χοληστερόλη

Οι ΑΣΦΑΛΕΙΑΙ ΜΙΝΕΤΤΑ στηρίζουν τα σχολικά γεύματα της Ηλιαχτίδας

Η Ασφαλιστική Εταιρεία ΜΙΝΕΤΤΑ από 14/1/2019 εντάσσεται στο δίκτυο των χορηγών μας, προσφέροντας κάθε μήνα ένα μέρος των σχολικών μας γευμάτων!

Σελίδες

Subscribe to RSS - Ανακοινώσεις