Ηλιαχτίδα

Η Προσφορά μας Κατά την Διάρκεια της Πανδημίας

Η έναρξη της πανδημίας του κορονοϊού και η εξάπλωσή της στην Ελλάδα το 2019 σήμαναν μια μεγάλη και δύσκολη περίοδο για όλο τον κόσμο. Αυτό όμως δε σταμάτησε το στόχο της ηλιαχτίδας και δεν επιρρέασε το ηθικό σε κανέναν φίλο, συνεργάτη εθελοντή και μέλος του Συλλόγου μας να συνεχίσει να πραγματοποιεί το σκοπό του.

Παρόλες τις δύσκολες συνθήκες τις απομώνοσης και της ανησυχίας για την υγεία όλων μας, καταφέραμε να βοηθήσουμε και να σταθούμε δίπλα σε συνανθρώπους μας που είχαν ανάγκη.

Προσφέραμε σε πάνω απο 100 οικογένειες τρόφιμα και είδη πρώτης ανάγκης. Πολλές από αυτές στηρίχτηκαν με την προσφορά δωροεπιταγών μεγάλων ομίλων σούπερ μάρκετ, καθώς και οικονομική ενίσχυση.

Δώθηκαν σε νοικοκυριά και ιδρύματα είδη υγιεινής και κλινισκεπάσματα.

Σημαντική ήταν και η συλλογή πλαστικών πωμάτων μέχρι την ανακοίνωση της διακοπής λειτουργίας των εργοστασίων ανακύκλωσης. Ακόμα προς μεγάλη μας ελπίδα συνεχίστηκαν τα σχολικά γεύματα στα Ειδικά Σχολεία μας καθώς δώθηκαν και στα παιδιά πέρα από είδη προστασίας από τον ιο και γραφική ύλη.

   

Προσφέραμε στο Κοινωνικό Παντοπωλείο στην Αθήνα, φάρμακα για τη θεραπεία του ζαχαρώδη διαβήτη, της παχυσαρκίας καθώς και πλήθος άλλων φαρμάκων.

Καταφέραμε σε συνεργασία με μεγάλο αριθμό παιδικών σταθμών, ιδρυμάτων, οικογενειών να γίνει συλλογή ρουχισμού, υποδημάτων, παιχνιδιών, βιβλίων, επίπλων και αξεσουάρ για τα παιδιά όλων των ηλικιών και για ηλικιωμένους που τα είχαν ανάγκη.

Η συνέχιση του έργου μας δεν σταμάτησε όμως εκεί αφού επεκταθήκαμε και στην στήριξη των ατόμων με ειδικές ανάγκες μέσω βοηθητικών ειδών στήριξης, αναπηρικών αμαξιδίων, ναρθήκων και άλλων εξαρτημάτων, ειδικών τύπων αμαξιδίων ηλεκτρικού τύπου, απλού τύπου κ.α.

Θέλουμε να σας ευχαριστήσουμε όλους για ακόμα μία φορά για την στήριξή σας σε μια τόσο δύσκολη περίοδο.

 

Ευχαριστούμε!

Αφήστε ένα Σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *